دنیای لذت بخش اشپزی
دنیا پیش از ظهور او لذت بخش نیست...ای کاش بیاید
قالب وبلاگ
نويسندگان

کالباس بدون افزودنی و مواد نگهدارنده  مضر نیست و خوب و دوست داشتنیه قلب


دستور از بهار سایت با کمی تلخیص

مواد لازم :

 

مرغ چرخ کرده نیم کیلو

سیر 3 حبه

زرده تخم مرغ 2 عدد

آرد 5/1 ق غ

روغن مایع 3 ق غ

نمک 2 ق م 

ادویه کالباس شامل : ( فلفل سیاه یک ق چ + زنجبیل نصف ق چ + تخم گشنیز نصف ق چ + دارچین یک چهارم ق م + هل نصف ق چ + میخک یک چهارم ق چ + جوز هندی یک چهارم ق چ+ آویشن نصف ق چ)

 

طرز تهیه :

تمام ادویه ها را بهمراه نمک و آرد با هم مخلوط کنید .

تمام استخوانها و پوست مرغ رو بگیرید و بعد شسته و در صافی قرار بدین . 

پوست سیر رو گرفته و بهمراه مرغ دو الی سه بار چرخ کنید .

روغن رو به مخلوط مرغ و زرده تخم مرغ و ادویه ها اضافه کنید .

مواد رو کاملا مخلوط کرده و ورز می دیم .

سپس فویل و چرب میکنیم و روی فویل آلومینیمی قرار می دیم و با دستمون که کمی چرب کردیم به صورت استوانه میکنیم و صافش میکنیم

نکته : ضخامت فویل ها با هم فرق داره پس سعی کنید فویلی انتخاب کنید که ضخامتش نازک باشه 

نکته : ابعاد این استوانه بستگی داره به قابلمه ای که در اون می پزید  . درحقیقت باید داخل قابلمه جا بگیره . 

بعد کاملا اونو می پیچیم .

حواستون باشه که سر و ته اونو خوب بپیچید که بعدا آب داخلش نفوذ نکنه .

برای محکم کاری و اینکه آب داخل مخلوط مون نره ، بهتره داخل فویل دیگه ای قرار داده و دوباره بپیچید . 

بعد در یه قابلمه ای که داخلش آب ریختیم بمدت یک ساعت قرار می دیم تا بپزه .

نکته : آب سطح فویل رو بگیره .

نکته : اگه بخارپزتون بزرگ باشه می تونید داخل دستگاه بخارپز هم قرار بدین یا اینکه بروش بخارپز اونو درست کنید .

بعد از پخت چند ساعت با همون فویل در یخچال قرار می دیم تا حسابی سرد بشه .

نکته : برای برش از چاقوهای لیزری استفاده کنید .

نکته : چون از هیچ نگهدارنده ای استفاده نکردیم پس ماندگاری اون دو سه روز بیشتر نیست .در صورتیکه می خواید بمدت طولانی نگهداری کنید بسته بندی کرده و در فریزر قرار بدین .

 

نکته : چون نیترات ( ماده مضرر ) نداره بخاطر همین رنگش مثل کالباس و ژامبون های بیرون صورتی نیست

اینم پیتزا با کالباس خونگی

 

[ پنجشنبه ٢۸ آذر ۱۳٩٢ ] [ ۱٠:۳۱ ‎ق.ظ ] [ ریتا بانو ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام من عاشق آشپزی و غذاهای جدیدم , دستوراتی که میذارم یا کاملا ابتکاری از خودم هست ویا با تغییراتی در دستور اصلی هست و یا اگه از جایی برداشتم منبع و حتما ذکر میکنم استفاده از دستورات و عکس های وبلاگ با ذکر منبع کاملا آزاد است و خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم راستی چه خوب چه بد نظر یادتون نره ممنون درضمن کسانی که به آشپزی علاقه مندند و تصاویر اشپزیشونو دارن میتونن همراه با دستور و اسم و مشخصات برای من ایمیل کنن تا در وبلاگ و با نام خودشون قرار بدم ritabano@yahoo.com
امکانات وب
قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ