دنیای لذت بخش اشپزی
دنیا پیش از ظهور او لذت بخش نیست...ای کاش بیاید
قالب وبلاگ
نويسندگان

براونی با بستنی و سس کارامل...بفرمایید...

 


کره 225 گرم

شکر 2 لیوان سرخالی

وانیل 2 ق چ

تخم مرغ 4 عدد

پودر کاکائو سه چهارم لیوان

آرد یک لیوان

بیکینگ پودر نصف ق چ

نمک یک پنس

کره رو توی کاسه میریزیم و چند ثانیه میذاریم توی مایکروفر در حدی که ذوب شه

شکر و وانیل رو بهش اضافه میکنیم

کمی ویسک میکنیم

یه نکته که در مورد براونیز بهتره همیشه توی ذهنتون داشته باشید اینه که چون براونی بافت کیکی نداره و بیشتر بافتش به فاج نزدیکه نیازی نیست که تخم مرغها در حدی هم زده بشن که کف کنن چون یکی از عوامل ایجاد پف در کیکها خوب هم زده شدن تخم مرغه. پس فقط در حدی ویسک میکنیم که تخم مرغها مخلوط شن

 

پودر کاکائو رو اضافه کرده در حدی ویسکش میکنیم که کاملا مخلوط شه

آرد و بیکینگ پودر و نمک رو اضافه میکنیم

 

در حد مخلوط شدن ویسک میکنیم

اگر مایل بودید میتونید توش مغز گردو یا فندق یا بادام هم بریزید

 

قبل از شروع کار باید قالبی در حدود 23 در 33 سانت رو کاغذ روغنی انداخته چرب کرده و کنار بذاریم

همچین قبل از شروع کار باید فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار بدیم تا کاملا گرم شه

مایه رو توی قالب میریزیم.سطحش رو با قاشق صاف میکنیم

توی فر قرار میدیم به مدت 30تا 35 دقیقه یا تا زمانی که تستر "تقریبا" تمیز بیرون بیاد (نه کاملا بلکه تقریبا)

قالب رو از فر خارج کرده و اجازه میدیم براونی توی قالب کمی سرد شه

مطابق میل برش زده و سرو میکنیم

از وبلاگ شف طیبه عزیز قلب

[ دوشنبه ۱٦ دی ۱۳٩٢ ] [ ٤:۱۱ ‎ب.ظ ] [ ریتا بانو ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام من عاشق آشپزی و غذاهای جدیدم , دستوراتی که میذارم یا کاملا ابتکاری از خودم هست ویا با تغییراتی در دستور اصلی هست و یا اگه از جایی برداشتم منبع و حتما ذکر میکنم استفاده از دستورات و عکس های وبلاگ با ذکر منبع کاملا آزاد است و خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم راستی چه خوب چه بد نظر یادتون نره ممنون درضمن کسانی که به آشپزی علاقه مندند و تصاویر اشپزیشونو دارن میتونن همراه با دستور و اسم و مشخصات برای من ایمیل کنن تا در وبلاگ و با نام خودشون قرار بدم ritabano@yahoo.com
امکانات وب
قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ