دنیای لذت بخش اشپزی
دنیا پیش از ظهور او لذت بخش نیست...ای کاش بیاید
قالب وبلاگ
نويسندگان


دستور یه کیک شکلاتی خوشمزه رو قبلا براتون گذاشتم یا هر کیک شکلاتی دیگه و یا حتی پودر کیک آماده

برای اینکه روی کیک یه لایه ژله داشته باشیم از روز قبل یک بسته پودر ژله توت فرنگی و با یک لیوان اب و یک لیوان بستنی درست میکنیم به این صورت که پودر ژله رو در یک لیوان اب جوش حل میکنیم و یک لیوان بستنی اضافه میکنیم اگه  کاملا ژله خنک شده باشه مثل برای من دولایه نمیشه و ژله بستنی یکنواخت میشه ولی من خودم دوست داشتم دولایه باشه لبخنددرواقع مخصوصا نخواستم یکدست باشه وخیلی کم هم زدم

بعد از اینکه کیک پخت و خنک شد از وسط برش میدیم و خامه فرم گرفته میریزیم روش و لایه دوم و قرار میدیم و روش دوباره یک لایه خامه

ژله بستنی و به قطر کیک میبریم و روی کیک میذاریم و با سس توت فرنگی و شکلات و...تزیین میکنیم

* برای این پروانه های شکلاتی من شکلات تخته ای و به روش بن ماری اب کردم و تو قیف ریختم و روی کاغذ روغنی طرح زدم وقتی کمی خودشو گرفت کاغذ و کمی تا کردم و با وسیله ای ثابت نگه داشتم تا شکلات سفت شه و بال پروانه به صورت ایستاده در بیاد

* راستی من به جای خامه فرم گرفته از کرم شانتی طعم توت فرنگی استفاده کردم , خیلی خوشمزه شد

[ جمعه ٢٧ دی ۱۳٩٢ ] [ ٦:٠٦ ‎ب.ظ ] [ ریتا بانو ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام من عاشق آشپزی و غذاهای جدیدم , دستوراتی که میذارم یا کاملا ابتکاری از خودم هست ویا با تغییراتی در دستور اصلی هست و یا اگه از جایی برداشتم منبع و حتما ذکر میکنم استفاده از دستورات و عکس های وبلاگ با ذکر منبع کاملا آزاد است و خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم راستی چه خوب چه بد نظر یادتون نره ممنون درضمن کسانی که به آشپزی علاقه مندند و تصاویر اشپزیشونو دارن میتونن همراه با دستور و اسم و مشخصات برای من ایمیل کنن تا در وبلاگ و با نام خودشون قرار بدم ritabano@yahoo.com
امکانات وب
قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ