دنیای لذت بخش اشپزی
دنیا پیش از ظهور او لذت بخش نیست...ای کاش بیاید
قالب وبلاگ
نويسندگان

یه ایده خوب و خوشگل برای سرو کشک بادمجان

 


الان طرز تهیه نان های خوشگل و براتون میذارم ایشالله در یک فرصت مناسب اموزش خود کشک بادمجان و هم میذارم

ولی برای تهیه خمیر

مواد لازم :

آرد سفید ....................... 3 لیوان 

شیرخشک ......................3 ق غذاخوری

خمیر مایه خشک و فوری ...................... 1 ق غ

بیکینگ پودر ............................ 1 ق مرباخوری

شکر ............................ 1.5 ق چایخوری

نمک ............................نصف ق چ 

روغن زیتون .................. 3-4 ق غ

 

آب ............................. به میزان لازم ( حدود 1 و 1/4 لیوان )

شیرخشک رو با خمیر مایه خشک و فوری و بیکینگ پودرمخلوط می کنیم

شکر رو اضافه می کنیم

 

و نمک رو هم همینطور

 

نصف آرد را اضافه کرده

 

و میزان آب ذکر شده رو هم اضافه می کنیم

 

بعد از اینکه مخلوط کردیم نصف دیگر آرد رو به تدریج اضافه می کنیم

 

و در نهایت روغن زیتون رو اضافه می کنیم

 

خمیر رو جمع می کنیم و روی اون رو می پوشونیم و در محیط آشپزخانه قرار می دیم تا بعد از یکساعت تا خمیر به عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه

 

خمیر رو روی سطح کار باز می کنیم و قالب گل می زنیم

 

داخل قالبهای مافین می گذاریم توی قالبهای تارت هم میشه

گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوریکه گلبرگهای گل رو به بالا بماندو در فر 170 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید. در ضمن داخل خمیر رو هم باید با چنگال سوراخ کنید تا بعد از پختن نانها نان پف نکنه و بالا نیاد

این دستورو از وبلاگ دوست خوبم برداشتم وچون خودش خیلی با سلیقه عکس همه مراحل و گذاشته من دیگه از مراحل کار عکس نگرفتم و البته من خیلی با عجله درست کردم و اصلا به خوبی نون های دوستم نشد ناراحتولی خب بار اولم بود چشمک

راستی من به جای شیرخشک از ماست استفاده کردم

حالا خودتون به لینک منبع سر بزنید و لذت ببرید

منبع : وبلاگ آشپزیهای مامانم

http://motherschef.niniweblog.com/post442.php

 

[ پنجشنبه ۳ بهمن ۱۳٩٢ ] [ ۱٠:٠٥ ‎ب.ظ ] [ ریتا بانو ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام من عاشق آشپزی و غذاهای جدیدم , دستوراتی که میذارم یا کاملا ابتکاری از خودم هست ویا با تغییراتی در دستور اصلی هست و یا اگه از جایی برداشتم منبع و حتما ذکر میکنم استفاده از دستورات و عکس های وبلاگ با ذکر منبع کاملا آزاد است و خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم راستی چه خوب چه بد نظر یادتون نره ممنون درضمن کسانی که به آشپزی علاقه مندند و تصاویر اشپزیشونو دارن میتونن همراه با دستور و اسم و مشخصات برای من ایمیل کنن تا در وبلاگ و با نام خودشون قرار بدم ritabano@yahoo.com
امکانات وب
قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ