دنیای لذت بخش اشپزی
دنیا پیش از ظهور او لذت بخش نیست...ای کاش بیاید
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


این کیک با اینکه خیلی در ظاهر ساده است ولی ممکنه باهاش به مشکل بربخورین و نتونین یه کیک واقعا اسفنجی خوب و پفکی داشته باشین

کیک اسفنجی متداول ترین پایه کیک برای خامه کشی و...کیک های تولد هست چون از روغن و کره خبری نیست و برای خامه مناسبه

خب اینم دستور من که یه کیک اسفنجی 4 تخم مرغی هست و امتحانش و خوب پس داده

آرد 175 گرم

تخم مرغ 4عدد

شکردانه ریز یا پودرقند 115گرم

نمک 4/1 ق چای خوری

بکینگ پودر 1 ق مربا خوری

وانیل 1 ق چای خوری

اول آرد و بکینگ پودر و نمک و باهم الک کنید

تخم مرغ ها رو با شکر یا پودر قند و وانیل به مدت 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حسابییییییییییلبخندپف کنه حتما باید این مقدار زده بشه تا کیک خوبی داشته باشید

حالا دیگه همزن و بذارید کنار و کم کم آرد و اضافه کنید و به صورت دورانی و خیلی آروم بالیسک هم بزنید

یه قالب که من از پیرکس همیشه استفاده میکنم بردارید و چرب کنید و کفش کاغذ بندازید و موادتون و بریزید تو قالب روشو صاف کنید و در فری که از قبل گرم شده دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه (بستگی به فر ) بذارید و اصلا در فر و باز نکنید

در آخر با خلال دندان کیک و تست کنید اگه تمیز بود کیک شما پخته

این عکس کیک من هنوز تو فر البته پختش کامل شده

[ چهارشنبه ۱٩ تیر ۱۳٩٢ ] [ ٦:٢۱ ‎ب.ظ ] [ ریتا بانو ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام من عاشق آشپزی و غذاهای جدیدم , دستوراتی که میذارم یا کاملا ابتکاری از خودم هست ویا با تغییراتی در دستور اصلی هست و یا اگه از جایی برداشتم منبع و حتما ذکر میکنم استفاده از دستورات و عکس های وبلاگ با ذکر منبع کاملا آزاد است و خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم راستی چه خوب چه بد نظر یادتون نره ممنون درضمن کسانی که به آشپزی علاقه مندند و تصاویر اشپزیشونو دارن میتونن همراه با دستور و اسم و مشخصات برای من ایمیل کنن تا در وبلاگ و با نام خودشون قرار بدم ritabano@yahoo.com
امکانات وب
قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ