دنیای لذت بخش اشپزی
دنیا پیش از ظهور او لذت بخش نیست...ای کاش بیاید
قالب وبلاگ
نويسندگان

این دسر یه دسر من درآوردی هست که از کیک شکلاتی آماده استفاده کردم


لابلای کیک انبه خرد شده و کرم ژلاتینی ریختم که دستورشو براتون میذارم

این کرم ژلاتینی در واقع بیس پاناکوتا هست
چون ژلاتین داره خیلی زود میبنده و یه دسر متفاوت بهتون میده چون کیک نرم میشه به همراه میوه و ژله

خامه: 1 پیمانه
شیر: یک سوم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
وانیل شکری: 1 قاشق مرباخوری
اول شیر رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو بهش اضافه کنید.
بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو بذارید روی کتری یا توی ماکروفر تا ژلاتین حل بشه .
خامه ، شکر و وانیل رو در یه قابلمه ریخته و مخلوط کنید.
بعد بزارید روی شعله خیلی کم فقط در حدی که مایع گرم بشه و شکر توی خامه حل بشه.

شما میتونید این دسر و به هر صورتی و با هر کیک و میوه دلخواهتون درست کنید و وسطش گردو و شکلات چیپسی و هرچی که دم دستتونه بریزید
خیلی زود هم آماده میشه و بعد یک ساعت میتونید سروش کنید

[ جمعه ٢۱ تیر ۱۳٩٢ ] [ ٥:٥۱ ‎ب.ظ ] [ ریتا بانو ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام من عاشق آشپزی و غذاهای جدیدم , دستوراتی که میذارم یا کاملا ابتکاری از خودم هست ویا با تغییراتی در دستور اصلی هست و یا اگه از جایی برداشتم منبع و حتما ذکر میکنم استفاده از دستورات و عکس های وبلاگ با ذکر منبع کاملا آزاد است و خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم راستی چه خوب چه بد نظر یادتون نره ممنون درضمن کسانی که به آشپزی علاقه مندند و تصاویر اشپزیشونو دارن میتونن همراه با دستور و اسم و مشخصات برای من ایمیل کنن تا در وبلاگ و با نام خودشون قرار بدم ritabano@yahoo.com
امکانات وب
قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ