دنیای لذت بخش اشپزی
دنیا پیش از ظهور او لذت بخش نیست...ای کاش بیاید
قالب وبلاگ
نويسندگان

این چلو با گوشت سرخ شده و پیاز کاراملی واقعا خوشمزه است و اگه یک بار امتحان کنید عاشقش میشید


میتونید از ماهیچه هم استفاده کنید که اونم واقعا لذیذه

خب حالا بریم سر دستور غذا

من مقدار مواد اولیه رو نمیگم و فقط طرز پختش و براتون میذارم چون مواد اولیه خاصی نداره

گوشت و پیاز و زعفران که مقدار گوشت به خوتون بستگی داره و پیاز هم هر چی بیشتر بهترخوشمزه چون وقتی پیاز کاراملی بشه حجمش کم میشه اونوقت سرش دعوا میشه زبان

در قابلمه روغن میریزیم ,پیاز هارا درشت خرد میکنیم و همراه گوشت یه تفت میدیم

بعد از اینکه تفت خورد آب سرد بهش اضافه میکنیم به همراه زعفران دم کرده یادتون باشه هیچ ادویه دیگه ای اضافه نکنید طعم این غذا فقط باید زعفران باشه و نمک هم بعد از پخت گوشت باید اضافه بشه

دیگه اجازه میدیم گوشت خوب پخته بشه بعد از پختش اگه آب اضافه داشت برمیداریم در حدی که اندازه یه استکان آب داشته باشه و گوشت های پخته رو خارج میکنیم و به آبش باز هم پیاز خام اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا پیاز ها هم پخته و آبش کشیده و سرخ شوند

بعد که پیاز سرخ شد گوشت و اضافه میکنیم تا گوشت هم در کنارش سرخ بشه و دیگه آماده است....نوش جان.....

[ چهارشنبه ٢٦ تیر ۱۳٩٢ ] [ ۱:۳۱ ‎ب.ظ ] [ ریتا بانو ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام من عاشق آشپزی و غذاهای جدیدم , دستوراتی که میذارم یا کاملا ابتکاری از خودم هست ویا با تغییراتی در دستور اصلی هست و یا اگه از جایی برداشتم منبع و حتما ذکر میکنم استفاده از دستورات و عکس های وبلاگ با ذکر منبع کاملا آزاد است و خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم راستی چه خوب چه بد نظر یادتون نره ممنون درضمن کسانی که به آشپزی علاقه مندند و تصاویر اشپزیشونو دارن میتونن همراه با دستور و اسم و مشخصات برای من ایمیل کنن تا در وبلاگ و با نام خودشون قرار بدم ritabano@yahoo.com
امکانات وب
قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ