دنیای لذت بخش اشپزی
دنیا پیش از ظهور او لذت بخش نیست...ای کاش بیاید
قالب وبلاگ
نويسندگان


برای این پیتزا همونطوری که میبینید نیاز به خمیر پیتزا داریم نه این نون های پیتزای آماده , یعنی خمیری که خودتون بازش کنید و سایزش دست خودتون باشه
برای سس : ابتدا یک حبه سیر و در روغن زیتون تفت میدیم فقط در حد تفت خوردن و بهش رب گوجه و سس چاب اضافه میکنیم وقتی همه با هم تفت خورد یه مقدار آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم که بجوشه و مثل سس بشه
ظرف و یکم چرب میکنیم و خمیری که به اندازه ظرف باز کردیم و میذاریم تو ظرف بعد یه دایره با قطر کمتر وسط خمیر میکشیم به طوری که خمیر خط بیوفته ولی برش نخوره میتونید از یه ظرف کوچکتر از ظرف اصلی و انتهای قاشق برای خط انداختن استفاده کنید بعد برش های اصلی خمیر و با چاقو اضافه میکنیم منظور همون قسمتهایی که بر میگرده رو پیتزا , اول یه به علاوه و دوباره وسط هر برش یه برش دیگه یعنی 8 تکه
بعد قسمتهای بیرونی خمیر که برش نخورده سس میزنیم و یه لایه نازک پنیر رنده شده میریزیم موادمو نو میچینیم به ترتیب یه ورق سوسیس یه برش فلفل دلمه ای حلقه ای و یه برش گوجه فرنگی حلقه ای کنار هم... و روی مواد پنیر پیتزا
برای تزیین کالباس رول شده به شکل گل
دمای فر 180 درجه یک ربع و 10 دقیقه هم در آخر گریل البته دمای فرها متفاوته ممکنه برای شما زمان بیشتری نیاز باشه چون دمای فر من بالاست

[ دوشنبه ۱٧ تیر ۱۳٩٢ ] [ ۳:٥٢ ‎ق.ظ ] [ ریتا بانو ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام من عاشق آشپزی و غذاهای جدیدم , دستوراتی که میذارم یا کاملا ابتکاری از خودم هست ویا با تغییراتی در دستور اصلی هست و یا اگه از جایی برداشتم منبع و حتما ذکر میکنم استفاده از دستورات و عکس های وبلاگ با ذکر منبع کاملا آزاد است و خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم راستی چه خوب چه بد نظر یادتون نره ممنون درضمن کسانی که به آشپزی علاقه مندند و تصاویر اشپزیشونو دارن میتونن همراه با دستور و اسم و مشخصات برای من ایمیل کنن تا در وبلاگ و با نام خودشون قرار بدم ritabano@yahoo.com
امکانات وب
قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ