دنیای لذت بخش اشپزی
دنیا پیش از ظهور او لذت بخش نیست...ای کاش بیاید
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی 1 بسته

کره 100گرم

شکر50گرم یا ((4ق غ ))

پنیر ماسکارپونه 250گرم

آب 1/4پیمانه

ژلاتین 1 ق غ یا((اگه ورقه ایه 2ورق))

خامه صبحانه 200گرم

پودر قند 50گرم یا((5ق غ))

وانیل 1/4 ق چ

 

طرز تهیه:

بیسکویت رو پودر می کنیم +100کره آب شده

میریزیم ته قالب (قالب کمربندی یا مثل من پیرکس +نایلون +احتیاز موقع خارج کردن کیک)

خوب فشار میدیم و صافش می کنیم بعد نیم ساعت تو یخچال می ذاریم

 

مواد میانی:

پنیر ماسکارپونه + شکر با همزن می زنیم تا صاف بشه

سپس ؤلاتین رو با آب سرد مخلوط می کنیم به صورت بن ماری(روی بخار غیرمستقیم)حل بشه بعد که خنک شد به مواد پنیری اضافه می کنیم+خامه+وانیل+پودر قند و در یخچال می ذاریم 5تا6 ساعت بمونه

مواد بالایی:

پودر ژله +آبجوش تا غلیط بشه

دانه انار رو روی چیز کیک میریزیم به اندازه ای که دوست داریم بعد ژله رو اضافه می کنیم

2تا سه ساعت در یخچال بماند

[ پنجشنبه ۱٠ امرداد ۱۳٩٢ ] [ ٦:٠٢ ‎ب.ظ ] [ ریتا بانو ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام من عاشق آشپزی و غذاهای جدیدم , دستوراتی که میذارم یا کاملا ابتکاری از خودم هست ویا با تغییراتی در دستور اصلی هست و یا اگه از جایی برداشتم منبع و حتما ذکر میکنم استفاده از دستورات و عکس های وبلاگ با ذکر منبع کاملا آزاد است و خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم راستی چه خوب چه بد نظر یادتون نره ممنون درضمن کسانی که به آشپزی علاقه مندند و تصاویر اشپزیشونو دارن میتونن همراه با دستور و اسم و مشخصات برای من ایمیل کنن تا در وبلاگ و با نام خودشون قرار بدم ritabano@yahoo.com
امکانات وب
قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ