دنیای لذت بخش اشپزی
دنیا پیش از ظهور او لذت بخش نیست...ای کاش بیاید
قالب وبلاگ
نويسندگان

من یه جور مسقطی درست کردم در عین اینکه بعد از خنک شدن برش میخوره خیلی سفت و لاستیکی نیست و بسیار نرم و لطیفه

 


الان دستورشو براتون میذارم امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید قلب

نشاسته : 150 گرم

آب :4 پیمانه و نیم

گلاب : نصف پیمانه

شکر : 300 گرم

کره : 100 گرم

زعفران دم کرده به میزان لازم

هل ساییده : 1 ق مرباخوری

روی نشاسته آب میریزیم و چند بار آبشو عوض میکنیم تا مسقطی شفاف تری داشته باشیم

بعد با 4 پیمانه و نیم میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم

وقتی یکم خودشو گرفت شکر ,گلاب,کره آب نکرده , هل و زعفران و اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت برسه

یه سینی و کمی چرب میکنیم و مسقطی و میریزیم و اجازه میدیم تا حسابی خنک بشه و بعد برش میزنیم و برای تزیین میتونم از پودر پسته ,گردو , نارگیل و...هرچیز دیگه دم دستمون استفاده کنیم و تو دیس میچینیم

این مقدار مواد اولیه دقیقا مسقطی به اندازه ای که تو عکس هست میشه

البته یکم بیشتر چون بعضی قسمتاش رفته برای تست چشمک

[ چهارشنبه ۱٦ امرداد ۱۳٩٢ ] [ ۱٠:٥٥ ‎ب.ظ ] [ ریتا بانو ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام من عاشق آشپزی و غذاهای جدیدم , دستوراتی که میذارم یا کاملا ابتکاری از خودم هست ویا با تغییراتی در دستور اصلی هست و یا اگه از جایی برداشتم منبع و حتما ذکر میکنم استفاده از دستورات و عکس های وبلاگ با ذکر منبع کاملا آزاد است و خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم راستی چه خوب چه بد نظر یادتون نره ممنون درضمن کسانی که به آشپزی علاقه مندند و تصاویر اشپزیشونو دارن میتونن همراه با دستور و اسم و مشخصات برای من ایمیل کنن تا در وبلاگ و با نام خودشون قرار بدم ritabano@yahoo.com
امکانات وب
قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ