دنیای لذت بخش اشپزی
دنیا پیش از ظهور او لذت بخش نیست...ای کاش بیاید
قالب وبلاگ
نويسندگان


من یه دستور من درآوردی دارم که برگرفته از چندین دستور جوجه چینی هست و خیلی طعم و پف خوبی داره البته بدون استفاده از جوش شیرین که تو رستورانها استفاده میکنند
با این دستوری که براتون میذارم جوجه چینی و خودتون تو خونه درست کنید و ازش لذت ببرید راستی جوجه چینی من تو مسابقه آشپزی اول شد

تخم مرغ 1 عدد

مائ شعیر یک دوم پیمانه

شیر یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر یک دوم قاشق چ

روغن زیتون یک تا دوقاشق غ

زعفران و نمک وفلفل به مقدار لازم

آرد



زرده تخم مرغ و با مواد دیگه مخلوط کرده و. کم کم آرد و اضافه میکنیم تا به غلظت ماست برسه

سفیده رو جدا انقدر میزنیم با همزن تا سفت و سفید بشه و از ظرف نریزه

بعد آروم به بقیه مواد اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا یکدست بشه

وقتی فیله مرغ و تو روغن میذاریم روغن باید داغ داغ باشه

بعد حرارت و کم میکنیم تا مغز پخت شن
(بهتره هر فیله مرغ دو یا سه قسمت شه تا نازک تر باشه)

[ سه‌شنبه ۱۸ تیر ۱۳٩٢ ] [ ۱٠:٠۱ ‎ق.ظ ] [ ریتا بانو ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام من عاشق آشپزی و غذاهای جدیدم , دستوراتی که میذارم یا کاملا ابتکاری از خودم هست ویا با تغییراتی در دستور اصلی هست و یا اگه از جایی برداشتم منبع و حتما ذکر میکنم استفاده از دستورات و عکس های وبلاگ با ذکر منبع کاملا آزاد است و خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم راستی چه خوب چه بد نظر یادتون نره ممنون درضمن کسانی که به آشپزی علاقه مندند و تصاویر اشپزیشونو دارن میتونن همراه با دستور و اسم و مشخصات برای من ایمیل کنن تا در وبلاگ و با نام خودشون قرار بدم ritabano@yahoo.com
امکانات وب
قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ