دنیای لذت بخش اشپزی
دنیا پیش از ظهور او لذت بخش نیست...ای کاش بیاید
قالب وبلاگ
نويسندگان

نودل لذیذی هست مخصوصا که با سس چیلی هم باشه


اینم یه جور نودل ابتکاری با موادی که تو خونه داشتم

دو اسکوپ از پنیر موزارلا تازه برمیداریم و به صورت نگینی درشت خورد میکنیم

ریحان و برگ برگ میکنیم

پیاز ترشی و فلفل ترشی و زیتون و حلقه حلقه میکنیم

یه دونه گوجه فرنگی هم نگینی درشت میکنیم

بعد همه مواد و رو هم میریزیم و بهش فلفل سیاه و سس چیلی میزنیم اگه دوست داشتین روغن زیتون هم کمی اضافه کنید

من دو بسته نودل ریختیم و تمام موادم همون ظرفی شد که عکسش هست

بعد نودل گرم و به مواد اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم ...نوش جان..

نکته : برای آماده کردن نودل من برای دو بسته سه لیوان سرخالی آب ریختم وقتی جوشید نودل و به همراه ادویه مخصوصش اضافه کردم و گاهی هم زدم تا آب جوشید و نودل نرم شد

نودل و آبکش نکردم یعنی سه لیوان آب گذاشتم همونطور بجوشه و آبش تموم شه اینطوری نودل لذیذ تر و خوشمزه تری دارین

این روش و بهترین دوستم بهم یاد داد که همینجا ازش تشکر میکنم ماچ

موزارلا

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
 
پرش به: ناوبری، جستجو
موتزارلا در قطعه‌هایی کروی در آب نگهداری می‌شود.
برشی از پنیر موتزارلا

موتزارلا (به ایتالیایی: Mozzarella)‏ نامی عمومی برای انواعی از پنیرهای نیمه نرم ایتالیایی است که از شیر گاو یا گاومیش تهیه می‌شوند. این پنیر بسیار کِش می‌آید و در صبحانه و عصرانه، غذاهای پاستایی، لازانیا، داخل سوپ، سالاد و غیره استفاده می‌شود. این پنیر در ایران با نام پنیر تازه-محلی نیز عرضه می‌شود.

[ پنجشنبه ٢۱ شهریور ۱۳٩٢ ] [ ۳:۳۳ ‎ب.ظ ] [ ریتا بانو ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام من عاشق آشپزی و غذاهای جدیدم , دستوراتی که میذارم یا کاملا ابتکاری از خودم هست ویا با تغییراتی در دستور اصلی هست و یا اگه از جایی برداشتم منبع و حتما ذکر میکنم استفاده از دستورات و عکس های وبلاگ با ذکر منبع کاملا آزاد است و خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم راستی چه خوب چه بد نظر یادتون نره ممنون درضمن کسانی که به آشپزی علاقه مندند و تصاویر اشپزیشونو دارن میتونن همراه با دستور و اسم و مشخصات برای من ایمیل کنن تا در وبلاگ و با نام خودشون قرار بدم ritabano@yahoo.com
امکانات وب
قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ