بلدرچین با سس قارچ و خامه

بلدرچین : 3 عدد

فلفل دلمه : نصف یک عدد

پیاز داغ : 3 ق س

قارچ : یک بسته کوچک

ارد : 2 ق غ

خامه صبحانه : 1 عدد

کره : 25 گرم

نمک و فلفل و پودر سیر و زردچوبه و مقداری اویشن

 

کره و با مقداری روغن داغ میکنیم و بلدرچین هایی که خوب شستیم تفت میدیم

روش پیاز داغ و فلفل دلمه رو میریزیم به همراه ادویه ها و یک مقدار دیگه تفت میدیم

بعد روش اب میریزیم و در تابه رو میذاریم تا با حرارت ملایم یک ساعت بپزد

بعد از یک ساعت در تابه رو برمیداریم اگر اب داشت اجازه میدیم اب کشیده شه و کمی سرخ شه و به روغن بیوفته

حالا موقع اضافه کردن ارد هست که کمی تفت میدیم تا بوی خامی ارد گرفته شه

و قارچ اسلایس شده رو با چند قطره اب لیمو ترش اضافه میکنیم

وقتی قارچ یکم جمع شد و اب انداخت وقت اضافه کردن خامه هست , الان درواقع خوراک حاضره و شعله باید خیلی کم باشه در حدی که خامه فقط با بقیه مواد مخلوط شه و گرم شه ( دقت کنید خامه نباید بجوشه ) همین که مخلوط شد از روی حرارت بردارید ....نوش جان....

/ 1 نظر / 137 بازدید
سنا

خسته نباشی بانو سال نوتون مبارک هزارن عید برسیایشالله[گل]یعنی هزارتا عید رو ببینی ایشالله