بورک سلطنتی

این بورک به اسم بورک سلطنتی معروفه
خیلی راحته و برای شام مناسبه و با خمیر یوفکا تهیه میشه لبخند

پیاز و یکم تفت میدیم و گوشت چرخی و اضافه میکنیم در آخر هم جعفری ساطوری شده با گردو نیم کوب
یه فنجون ماست و با یه فنجون روغن مایع مخلوط میکنیم و کنار میذاریم
سه لایه از خمیر بر میداریم و بین هر لایه هم مخلوط ماست و روغن میمالیم بعد از لایه سوم مواد گوشتیمونو میریزیم
و بعد دوباره سه لایه دیگه خمیر ...روی لایه آخر زرده تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم و به صورت لوزی برش میدیم و در فر از قبل گرم شده میذاریم
دمای فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه

البته من همیشه روی مواد گوشتیم به مقدار خیلی کم پنیر پیتزا میریزم تا چسبندگیش بهتر بشه ولی شما میتونید نریزید و شام سبک تری داشته باشید

/ 0 نظر / 112 بازدید