خورش کرفس

کرفس پاک شده : 400 گرم

سبزی(نعنا , جعفری و برگ کرفس ) : 100 گرم

گوشت خورشتی : برای هر نفر 4 تکه

یا مرغ : برای هر نفر یک تکه ران یا سینه

پیاز داغ : 2 ق غ

رب گوجه فرنگی : 1 ق غ

پرک لیمو عمانی : 2ق غ

ادویه خورشتی و پودر لیمو به میزان لازم

آرد گندم یک ق در صورت لزوم

سبزی و به همراه کرفس خرد شده با مقداری روغن تفت میدیم و کنار میذاریم

من معمولا گوشت گوسفند و برای خورش ترجیح میدم ولی اینبار به خاطر همسر گرام با مرغ درستیدم

فرقی نمیکنه فقط اگه بخوایم با گوشت بذاریم یکم میذاریم گوشت بپزه بعد سبزی و اضافه میکنیم ولی برای مرغ از همون اول میشه همه رو با هم پخت

در هر صورت خورش با آب گوشت یا مرغ باشه تا خوش طعم شه

یه قاشق رب و تفت میدیم و مرغ و اضافه میکنیم تا با هم تفت بخورن بعد سبزی و پیاز داغ و ادویه و پرک لیمو و اضافه میکنیم تا باهم خوب پخته شه و جابیوفته

اگه خورش لعاب نداشت یه قاشق ارد و در اب سرد حل کنید و به خورش اضافه کنید تا آبکی نباشه

/ 3 نظر / 28 بازدید

قیافش که خوبه

آلما

بد به نظر نمیاد

انیتا راد

وای خیلی دوس دارم درست کنم.خیلی قیافش عالی و خوشمزست.ملومه لذیذه.