براونی

کره 225 گرم

شکر 2 لیوان سرخالی

وانیل 2 ق چ

تخم مرغ 4 عدد

پودر کاکائو سه چهارم لیوان

آرد یک لیوان

بیکینگ پودر نصف ق چ

نمک یک پنس

کره رو توی کاسه میریزیم و چند ثانیه میذاریم توی مایکروفر در حدی که ذوب شه

شکر و وانیل رو بهش اضافه میکنیم

کمی ویسک میکنیم

یه نکته که در مورد براونیز بهتره همیشه توی ذهنتون داشته باشید اینه که چون براونی بافت کیکی نداره و بیشتر بافتش به فاج نزدیکه نیازی نیست که تخم مرغها در حدی هم زده بشن که کف کنن چون یکی از عوامل ایجاد پف در کیکها خوب هم زده شدن تخم مرغه. پس فقط در حدی ویسک میکنیم که تخم مرغها مخلوط شن

 

پودر کاکائو رو اضافه کرده در حدی ویسکش میکنیم که کاملا مخلوط شه

آرد و بیکینگ پودر و نمک رو اضافه میکنیم

 

در حد مخلوط شدن ویسک میکنیم

اگر مایل بودید میتونید توش مغز گردو یا فندق یا بادام هم بریزید

 

قبل از شروع کار باید قالبی در حدود 23 در 33 سانت رو کاغذ روغنی انداخته چرب کرده و کنار بذاریم

همچین قبل از شروع کار باید فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار بدیم تا کاملا گرم شه

مایه رو توی قالب میریزیم.سطحش رو با قاشق صاف میکنیم

توی فر قرار میدیم به مدت 30تا 35 دقیقه یا تا زمانی که تستر "تقریبا" تمیز بیرون بیاد (نه کاملا بلکه تقریبا)

قالب رو از فر خارج کرده و اجازه میدیم براونی توی قالب کمی سرد شه

مطابق میل برش زده و سرو میکنیم

از وبلاگ شف طیبه عزیز قلب

/ 2 نظر / 38 بازدید
ღ❤ღ عبـــ♥ـــاس ღ❤ღ

مثل باران های بی اجازه وقت و بی وقت در هوایم پراکنده ای و من بی هوا ناگهان خیسم از تو ... سلام خوبین ؟؟ وبتون خیلی خوبه قالبش هم همینطور ایشالا موفق باشین به وب منم بسرین لدفن نفستون گرم