نودل با پنیر موتزارلا تازه

اینم یه جور نودل ابتکاری با موادی که تو خونه داشتم

دو اسکوپ از پنیر موزارلا تازه برمیداریم و به صورت نگینی درشت خورد میکنیم

ریحان و برگ برگ میکنیم

پیاز ترشی و فلفل ترشی و زیتون و حلقه حلقه میکنیم

یه دونه گوجه فرنگی هم نگینی درشت میکنیم

بعد همه مواد و رو هم میریزیم و بهش فلفل سیاه و سس چیلی میزنیم اگه دوست داشتین روغن زیتون هم کمی اضافه کنید

من دو بسته نودل ریختیم و تمام موادم همون ظرفی شد که عکسش هست

بعد نودل گرم و به مواد اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم ...نوش جان..

نکته : برای آماده کردن نودل من برای دو بسته سه لیوان سرخالی آب ریختم وقتی جوشید نودل و به همراه ادویه مخصوصش اضافه کردم و گاهی هم زدم تا آب جوشید و نودل نرم شد

نودل و آبکش نکردم یعنی سه لیوان آب گذاشتم همونطور بجوشه و آبش تموم شه اینطوری نودل لذیذ تر و خوشمزه تری دارین

این روش و بهترین دوستم بهم یاد داد که همینجا ازش تشکر میکنم ماچ

موزارلا

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
 
پرش به: ناوبری، جستجو
موتزارلا در قطعه‌هایی کروی در آب نگهداری می‌شود.
برشی از پنیر موتزارلا

موتزارلا (به ایتالیایی: Mozzarella)‏ نامی عمومی برای انواعی از پنیرهای نیمه نرم ایتالیایی است که از شیر گاو یا گاومیش تهیه می‌شوند. این پنیر بسیار کِش می‌آید و در صبحانه و عصرانه، غذاهای پاستایی، لازانیا، داخل سوپ، سالاد و غیره استفاده می‌شود. این پنیر در ایران با نام پنیر تازه-محلی نیز عرضه می‌شود.

/ 1 نظر / 32 بازدید