پوست پرتقال شکری

پوست پرتقال خلالی

آب

شکر

پوست های پرتقال و به صورت خلالی و نواری برش میزنیم لازم به گرفتن قسمت سفید داخلش نیست , اگه گرفته نشه نرمتره و اگه گرفته بشه خشک تره ..انتخاب با خودتون (من نرم می پسندم )

باید تلخی پوست پرتقال گرفته بشه برای این کار باید سه مرتبه اب بذاریم بجوشه وقتی جوشید پوست هارو داخلش بریزیم و 5  دقیقه صبر کنیم و ابکش کنیم

بعد از سومین بار میذاریم داخل اب سرد یک ساعت بمونه و بعد ابکش میکنیم

درمرحله بعد باید داخل شهد بجوشه

شهد هم با یک پیمانه شکر و یک پیمانه اب درست میکنیم حالا بسته به اندازه پوست پرتقال ها به همین نسبت شهد و بیشتر درست میکنیم

شکرو با اب مخلوط میکنیم بعد اینکه چند جوش زد پوستها رو داخلش میریزیم تا 40 دقیقه با شهد بجوشه و بعد شهد اضافه و میگیریم و داخل سینی میچینیم تا یک شب بمونه و خشک بشه

حالا میتونیم تو شکر بغلطونیم و هرکدومو تا نصفه داخل شکلات که به روش بن ماری اب کردیم بزنیم

نوش جاااان

/ 0 نظر / 48 بازدید