عیش السرایا

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :

 
نان تست :6 عدد
 
شیر:3 پیمانه
 
نشاسته ذرت:3 قاشق غذاخوری
 
خامه :1 پیمانه
 
شکر :یک چهارم پیمانه
 
گلاب:یک چهارم پیمانه
 
 
مواد لازم برای شربت:
 
آب:1 پیمانه
 
شکر :1 پیمانه
 
زعفران:یک چهارم قاشق چایخوری
 
مواد لازم برای تزیین:
 
پودر پسته ، خلال بادام و پودر گردو :به میزان دلخواه
 
 
طرز تهیه :
 
نان تست را به تکه های کوچک تقسیم کنید و در ظرف کم
 
 
 
عمق بریزید.ظرف را با فر با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه قرار
 
 
 
دهید تا
 
 
 
نان تست کاملاً برشته شود.و نان ها رو توی ظرف بچینید
 
 
 
مواد شربت را با هم مخلوط کنید و به مدت 15 دقیقه روی
 
 
 
حرارت ملایم بگذارید تا به حد جوش برسد.
 
 
 
شربت داغ را روی تکه نان های تست برشته بریزید.
 
 
 
 
 
نشاسته، شکر و خامه و گلاب را با هم مخلوط کنید و سپس به
 
 
 
آرامی شیر را به آن بیفزایید.
 

به طوری که نشاسته در شیر کاملاً حل شود و سپس محلول را

 
 
روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا فرنی غلظت
 
 
 
لازم را پیدا کند.

 

فرنی را روی نان تست برشته شده بریزید و در یخچال بگذارید
 
 
 
تا خنک شود.وقتی فرنی خنک شد

 

 

روی آن را با خلال بادام، پسته و پودر گردو یا موز تزیین کنید. من

 
با سس شکلات و بادام تزیین کردم

 

 

یک دسر راحت و خوشمزه که یکی از دو روز قبل از میهمانی

 
می توانید آماده کرده و در یخچال نگه دارید
 
 
/ 1 نظر / 38 بازدید