کیک خرمالو

مواد لازم :

خرمالو 2 عدد

روغن مایع نصف پیمانه

آرد ( یک + یک سوم ) پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

مغز گردو 50 گرم یا نصف پیمانه

دارچین 1 ق م

نمک یک پنس

بکینگ پودر یک و نیم ق م

وانیل یک چهارم ق م

شکر دو سوم پیمانه

طرز تهیه :

* خرمالو را با غذاساز یا 123 یا مخلوط کن یا هر وسیله دیگه ای پوره کنید .

ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را بمدت 5 دقیقه با همزن بزنید

سپس خرمالو و گردو و دارچین رو اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید .

بعد آرد و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و الک کنید و به مایه قبل بیفزایید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید .

آخر سر روغن رو بریزید و با بقیه مواد مخلوط نمایید.

قالب را چرب کنید و مایه کیک را درقالب مورد نظر ریخته و در دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 40 دقیقه قرار دهید .

* نکته : مدت زمان با توجه به قالب و فر شما ممکن هست کم یا بیشتر بشه پس حتما بعد از گذاشت دو سوم زمان پخت اونو به وسیله چنگال یا سیخ چوبی کنترل بفرمایید .

 

مواد لازم :

 

خرمالو 2 عدد

 

روغن مایع نصف پیمانه

 

آرد ( یک + یک سوم ) پیمانه

 

تخم مرغ 2 عدد

 

مغز گردو 50 گرم یا نصف پیمانه

 

دارچین 1 ق م

 

نمک یک پنس

 

بکینگ پودر یک و نیم ق م

 

وانیل یک چهارم ق م

 

شکر دو سوم پیمانه

 

طرز تهیه :

 

* خرمالو را با غذاساز یا 123 یا مخلوط کن یا هر وسیله دیگه ای پوره کنید .

 

ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را بمدت 5 دقیقه با همزن بزنید

 

سپس خرمالو و گردو و دارچین رو اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید .

 

بعد آرد و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و الک کنید و به مایه قبل بیفزایید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید .

 

آخر سر روغن رو بریزید و با بقیه مواد مخلوط نمایید.

 

قالب را چرب کنید و مایه کیک را درقالب مورد نظر ریخته و در دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 40 دقیقه قرار دهید .

 

* نکته : مدت زمان با توجه به قالب و فر شما ممکن هست کم یا بیشتر بشه پس حتما بعد از گذاشت دو سوم زمان پخت اونو به وسیله چنگال یا سیخ چوبی کنترل بفرمایید .

 

مواد لازم :

 

خرمالو 2 عدد

 

روغن مایع نصف پیمانه

 

آرد ( یک + یک سوم ) پیمانه

 

تخم مرغ 2 عدد

 

مغز گردو 50 گرم یا نصف پیمانه

 

دارچین 1 ق م

 

نمک یک پنس

 

بکینگ پودر یک و نیم ق م

 

وانیل یک چهارم ق م

 

شکر دو سوم پیمانه

 

طرز تهیه :

 

* خرمالو را با غذاساز یا 123 یا مخلوط کن یا هر وسیله دیگه ای پوره کنید .

 

ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را بمدت 5 دقیقه با همزن بزنید

 

سپس خرمالو و گردو و دارچین رو اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید .

 

بعد آرد و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و الک کنید و به مایه قبل بیفزایید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید .

 

آخر سر روغن رو بریزید و با بقیه مواد مخلوط نمایید.

 

قالب را چرب کنید و مایه کیک را درقالب مورد نظر ریخته و در دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 40 دقیقه قرار دهید .

 

* نکته : مدت زمان با توجه به قالب و فر شما ممکن هست کم یا بیشتر بشه پس حتما بعد از گذاشت دو سوم زمان پخت اونو به وسیله چنگال یا سیخ چوبی کنترل بفرمایید .

با تشکر از بهار سایت عزیز

 

 

 

/ 0 نظر / 21 بازدید