کیک اسفنجی

این کیک با اینکه خیلی در ظاهر ساده است ولی ممکنه باهاش به مشکل بربخورین و نتونین یه کیک واقعا اسفنجی خوب و پفکی داشته باشین

کیک اسفنجی متداول ترین پایه کیک برای خامه کشی و...کیک های تولد هست چون از روغن و کره خبری نیست و برای خامه مناسبه

خب اینم دستور من که یه کیک اسفنجی 4 تخم مرغی هست و امتحانش و خوب پس داده

آرد 175 گرم

تخم مرغ 4عدد

شکردانه ریز یا پودرقند 115گرم

نمک 4/1 ق چای خوری

بکینگ پودر 1 ق مربا خوری

وانیل 1 ق چای خوری

اول آرد و بکینگ پودر و نمک و باهم الک کنید

تخم مرغ ها رو با شکر یا پودر قند و وانیل به مدت 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حسابییییییییییلبخندپف کنه حتما باید این مقدار زده بشه تا کیک خوبی داشته باشید

حالا دیگه همزن و بذارید کنار و کم کم آرد و اضافه کنید و به صورت دورانی و خیلی آروم بالیسک هم بزنید

یه قالب که من از پیرکس همیشه استفاده میکنم بردارید و چرب کنید و کفش کاغذ بندازید و موادتون و بریزید تو قالب روشو صاف کنید و در فری که از قبل گرم شده دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه (بستگی به فر ) بذارید و اصلا در فر و باز نکنید

در آخر با خلال دندان کیک و تست کنید اگه تمیز بود کیک شما پخته

این عکس کیک من هنوز تو فر البته پختش کامل شده

/ 2 نظر / 28 بازدید
سرور

سلام دوست عزیز.خوسحالم که با وبلاگتون اشنا شوم.میخواستم بپرسم که ته ظرف سلفون گذاشتین بعد مایه کیکو ریختین؟ تو عکس انگار سلفون ته ظرفه

سلام خانمی. عزیزم نسبت مواد رو میدونید چطوره برای این کیک؟ یعنی اگه بخوام تعداد تخم مرغ هامو بالاتر ببرم در ازای هر تخم مرغ چقدر باید آرد یا شکر یا بکینگ پودرو... اضافه کنم؟مرسی از لطفت