موس شکلاتی

مواد لازم :

شکلات تخته ای 250 گرم

شیر نصف لیوان

شکر 3 ق غ

نمک 1 پینچ

زرده تخم مرغ 2 عدد

سفیده تخم مرغ 4 عدد

خامه 200 گرم

طرز تهیه :

شکلات رو به روش بن ماری ذوب میکنیم .

شیر و شکر را گرم میکنیم ، وقتی کم مونده بجوشه از روی حرارت برمیداریم .

زرده ها را با همزن میزنیم تا پفی بشه بعد اروم اروم مخلوط شیر و شکر داغ را بهش اضافه میکنیم ( کم کم بریزین تا زرده ها یکهو نپزه ) و با دور تند همزن میکس میکنیم .

و شکلات ذوب شده را به این مواد اضافه کرده و هم میزنیم .

سفیده تخم مرغ و نمک را با دور تند همزن میکس میکنیم ، تا کاملا پف کنه و برفی بشه .

سفیده را در دو مرحله به مخلوط شکلاتی اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم .

خامه را با همزن مخلوط میکنیم . و به مواد قبلی اضافه کرده و در ظرفهای سرو ریخته و 2-3 ساعت میزاریم تو یخچال بمونه و بعد سرو میکنیم

از وبلاگ 1001 لذت

 

 

موس ازکلمه فرانسوی قدیمی moss به معنی حباب گرفته شده

 

 

 

 

 


a) a sweet food made from a mixture of cream, eggs, and fruit or chocolate which is eaten when it is cold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خوراکی شیرینی هست که ازترکیب خامه ، تخم مرغ ( مخصوصا سفیده تخم مرغ) میوه ها و شکلات تهیه شده و سرد سرو میشه فرقی که موس با پودینگ وکرم ها داره سبک بودن و پفکی بودن اونه. بنابراین در موسها اصلا از ژلاتین استفاده نمیشه چون ژلاتین دسر رو سنگین میکنه هرجا دستور موسی دیدین که زلاتین توش بود ، بدونید که اشتباهی تو نامگذاری بوده.
chocolate mousseموس شکلاتی

 

/ 0 نظر / 36 بازدید