ته چین مرغ مجلسی

برنج : 2 پیمانه

روغن : 5 ق

تخم مرغ : 1عدد درشت

ماست : 7 یا 8 ق

مرغ پخته ریش شده : 1 عدد سینه

زعفران : به مقدار لازم

نمک / فلفل/زردچوبه/پودرسیر/دارچین : به میزان لازم

من همیشه برای ته چین برنج کته میذارم البته با اب کم که برنج به اصطلاح دون باشه

درحین جوشیدن برنج زعفران هم اضافه میکنم که دیگه برنج خوشرنگ زغفرونی از اول داشته باشم

حالا تخم مرغ و با ماست و ادویه ها میزنیم بعد برنج و اضافه میکنیم به همراه روغن

* 3 قاشق آب هم باید اضافه بشه , اگر زغفران را دم کرده باشیم 3 قاشق زعفران دم کرده اضافه میکنیم واگه برنج زغفرونی داریم 3 قاشق آب یا آب مرغ به موادمون اضافه میکنیم

* مقدار ماست تقریبی هست ممکنه این مقدار کم باشد ولی برای اضافه کردن ماست بیشتر باید کم کم اضافه بشه تا مواد شل نشه

قالب مافین و با برس چرب میکنیم

یک قاشق از برنج کف قالب میریزیم با پشت قاشق صاف میکنیم

حالا یک لایه مرغ ریش شده روی برنج میریزیم و دوباره یک قاشق برنج و روش و صاف میکنیم و کمی با پشت قاشق فشار میدیم (مقداری از مرغ برای تزیین نگه میداریم)

داخل فر 170 درجه به مدت 40 دقیقه قرار میدیم و بعد از اینکه پخت وکمی خنک شد از قالب جدا میکنیم

حالا زرشک و با کره یا روغن کرمانشاهی و کمی شکر تفت میدیم و برای تزیین استفاده میکنیم به همراه خلال پسته

/ 3 نظر / 151 بازدید
میترا

به به .................... عالیییییییییییییییییییییی نوش جان

سمیرا

خوش رنگ و متفاوت چه بانوی با سلیقه ای

صوفیا

سلام ریتا جون نفسم ته چین رو توی تابه رژیمی بهم یاد میدی؟واسه دو نفر میخوام.هر اندازه مواد میخواد رو بهم بگو.من فر ندارم میخوام توی تابه رژیمی بدرستم.منتظرتم گلم