کندیز نارگیلی

 مواد لازم :

شیر عسلی……..یک قوطی

پودر نارگیل………۲۵۰-۳۰۰ گرم

پودر قند………….۱۰۰ گرم

پودر نارگیل واسه تزیین

 

خیلی راحت همه مواد رو با هم مخلوط کن

و گلوله کن و داخل پودر نارگیل غلط بده

و روی کندیز رو سلفن بکش و بذار یخچال تا خودش رو بگیره

تا ۲ هفته به شرطی که داخل ظرف در بسته باشه

 

میتونی داخل یخچال نگه داری

 

نیم ساعت قبل از پذیرایی بذارشون بیرون

منبع : شف شیوا

/ 1 نظر / 36 بازدید
کفایت- شیرینکده بانو

نارگیل تازه خریدم و رندش کردم مونده بودمچی درست کنم که کندیز نارگیلی بانو ریتا از راه رسید. ممنون عزیزم