خورش مرغ ترش

سبزی مرغ ترش ( جعفری گشنیز نعنا خالواش ) : 1/5 پیمانه

لپه : یک سوم پیمانه

مرغ : دوتکه ران و سینه

اب نارنج یا ابغوره : یک دوم پیمانه

سیر سبز ساطوری شده : یک پیمانه

پیاز : یک عدد

تخم مرغ : 2 عدد

زردچوبه , نمک و فلفل : به مقدار لازم

پیاز و نگینی میکنیم و تفت میدیم وقتی طلایی شد بهش زردچوبه میزنیم و سیر و سبزی و اضافه میکنیم  چند دقیقه تفت میدیم تا به روغن بیوفته اگه سبزی از قبل سرخ شده بود خیلی نیاز به تفت دادن نیست

بعد مرغ و اضافه میکنیم و چند دقیقه با سبزی تفت میدیم تا رنگش عوض شه

حالا اب نارنج یا ابغوره اضافه میکنیم و بعد لپه به همراه نمک و فلفل

روی خورش اب میریزیم و درش و میذاریم تا خوب جابیوفته حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم

در اخر تخم مرغ و تو خورش میشکونیم و چند دقیقه هم نمیزنیم تا خودشو بگیره

نوش جان

( من سبزی مرغ ترش آماده یعنی به صورت سرخ شده از فروشگاه شهروند خریدم , یک بسته کوچیک که نصفش برای این مقدار خورش کافیه )

/ 1 نظر / 40 بازدید
سنا

تی نوش جان ببون بلامیسر