شوگر کوکیز

آرد ½ 3 لیوان

نمک ¼ ق چ

بیکینگ پودر 1 ق چ

کره 1 لیوان ( 227 گرم)

شکر ½ 1 لیوان ( 300 گرم)

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 2 ق چ

کره و شکر و وانیل را خوب بزنید

سپس تخم مرغ را اضافه کرده و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده ، به مواد اضافه کنید تا خمیری شود. ( اگه خیلی خشک شد 1 تا 2 ق چ شیر اضافه کنید. زیاد خمیر رو ورز ندید. اگه خمیر به دست میچسبه اصلا مهم نیست. باید کمی نرم باشه)

خمیر را نصف کرده در 2 کیسه گذاشته و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید

فر را روی درجه 180 قرار دهید.

 

سطح کار را آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید. ( هر بار فقط به میزانی که نیاز دارید از یخچال خمیر خارج کنید و مابقی را مجددا در یخچال قرار دهید)

 

خمیر را قالب زده و روی کاغذ روغنی توی سینی قرار دهید ( نیازی نیست کاغذ را چرب کنید) و به مدت 10 تا 15 دقیقه درون یخچال بگذارید ( اینکار باعث میشه بیسکوییتها توی فر وا نرن)

 

در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید و یا تا زمانی که دور بیسکوییتها طلایی شود

 

از وبلاگ شف طیبه

/ 2 نظر / 42 بازدید
hoda

biskoete man vanil nadasht o badaz inke dorost kardam ( dafe dovom bazad avali k sokht) boye tokhme morgh midad :( vali khoshmaze shode bood :D baking podr ham nadasht :( dafe bad injoori dorost mikonam :)

hoda

vay mersiii:)