سوپ پیاز فرانسوی

پیاز بزرگ : 3 عدد

آرد گندم : 4/3 پیمانه

آب : 2 لیتر

استاک مرغ : 1 عدد

کره : 50 گرم

نان باگت : چند برش

پنیر پیتزا : به مقدار لازم

کره رو میذاریم تا آب شه و پیاز هارو که به صورت خلالی خرد کرده ایم اضافه میکنیم تا با شعله کم خوب سرخ و طلایی شن بعد آرد و اضافه میکنیم یه چند دقیقه تفت میدیم تا خامی ارد و بگیریم و بعد استاک و در آب حل میکنیم و به موادمون به همراه کمی نمک اضافه میکنیم چون استاک خودش نمک داره

میگذاریم بجوشه و بعد شعله رو کم میکنیم تا سوپ غلیظ شه و جا بیوفته

بعد روی چند برش نان باگت پنیر پیتزا میذاریم و یه چند دقیقه تو فر تنوری میکنیم و سوپ هارو در ظرف های تک نفره کشیده روی هرکدام دو تکه نون میگذاریم

از این نون های پنیری تنوری اصلاااااا نگذرید چشمک

/ 1 نظر / 37 بازدید
خانه گل سرخ

سلام،همه پست هاتون دوست داشتم ولی این پست تو این هوا برام خیلی دلچسب بود موفق باشید[خوشمزه]