قلبهای دارچینی

در تهیه این شیرینی، از دارچین استفاده شده است.

• مدت آماده‌سازی شیرینی: یک ساعت به علاوه مدتی که خمیر باید بماند.

• مدت پخت: 12 تا 15 دقیقه برای هر سینی

 

• مواد لازم:

350 گرم آرد سفید، دو عدد تخم مرغ زده شده، 185 گرم یا یک پیمانه پودر شکر الک شده، 155 گرم کره، دو قاشق غذاخوری دارچین، قالب شیرینی به شکل قلب

• برای روی شیرینی: یک عدد زرده تخم مرغ، دو قاشق غداخوری شیر

 

طرز تهیه :

1) ابتدا سینی را چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید.

2) آرد را داخل کاسه بزرگی الک کرده و وسط آن را گود کنید تا مواد دیگر به آن اضافه شود.

3) تخم‌مرغ‌ها را جداگانه بزنید. سپس دارچین، پودر شکر و تخم مرغ‌ها را داخل گودی آرد بریزید.

4) کره را تکه تکه کرده به آرد بیفزایید. تمام مواد را به سرعت ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود. خمیر را گلوله کرده، داخل آلومینیوم پیچیده و یک ساعت در یخچال بگذارید.

5) فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را با ورزنه باز کرده و با قالب قلب شیرینی‌ها را قالب بزنید.

6) برای روی شیرینی، در کاسه‌ای دیگر زرده تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و با قلم مو روی شیرینی‌ها بکشید.

7) سینی‌ها را به مدت 12 تا 15 دقیقه یا زمانی که شیرینی‌ها طلایی شود، در فر قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

هر عدد از این شیرینی تقریبا 55 کیلوکالری انرژی دارد

 

/ 1 نظر / 35 بازدید