پاستا قارچ و اسفناج

مواد لازم

پاستا : 500 گرم

قارچ : یک بسته کوچک

اسفناج : 500 گرم

خامه : 1 پیمانه

کره : 2 ق غ

کچاب : 1 ق غ

طرز تهیه:
در یک ظرف 5 پیمانه آب بریزید و بذارید جوش بیاد و بهش نمک و روغن اضافه کنید و به اب در حال قل خوردن پاستا رو اضافه کنید در ظرف و باز بذارید تا پاستاها بپزند و در همین حین چند بار هم بزنید

کره را در ماهیتابه اب کنید و قارچهای اسلایس شده رو اضافه کنید وقتی قارچ یکم تفت خورد و جمع شد اسفناج های خرد شده رو اضافه کنید

حجم اسفناج که کم شد و با قارچ تفت خورد خامه و نمک و فلفل و کچاب رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید

پاستای ابکش شده رو به مواد سس اضافه کنید و با هم مخلوط کنید

/ 0 نظر / 28 بازدید