کاپ کیک هویج و گردو

دستور پخت این کیک بسیار ساده است و همه افراد به راحتی حتی بدون نیاز به همزن و در مدت زمانی کوتاه می توانند این کیک خوشمزه را درست کنند....و حتی میشه مواد کیک و یک جا در یک قالب ریخت

مواد لازم:
آرد سفید ½ 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع ¾ پیمانه
ماست ¾ پیمانه
شکر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری

هویج رنده شده 1 پیما

رنده پوست پرتقال در صورت دلخواه 1 قاشق چایخوری

(هر پیمانه معادل یک لیوان معمولی است)

 


طرز تهیه :
1- شکر را در ظرف گودی ریخته و وانیل را می افزاییم و مخلوط می کنیم. (می توان به جای وانیل از رنده پوست یک لیمو ترش یا رنده پوست پرتقال استفاده کرد که طعم فوق العاده ای به کیک می دهد)

 


2- تخم مرغ ها را یکی یکی می افزاییم، و هر یک آنقدر هم میزنیم( با چنگال یا همزن) تا روی آن حباب ایجاد شود و سپس تخم مرغ بعدی را می افزاییم.

 


3- روغن و ماست را می افزاییم و در حدی که مواد یکنواخت شود هم میزنیم.

 


4- آرد را سه بار الک می کنیم و بیکینگ پودر و به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم.

 


5- آرد را (که با و بیکینگ پودر مخلوط شده) کم کم به بقیه مواد می افزاییم و فقط در حدی که مخلوط شود هم میزنیم.

 

6- هویج رنده شده را هم اضافه میکنیم وقتی مخلوط شد گردو خرد شده را با یک قاشق ارد مخلوط میکنیم و اضافه میکنیم

 
7- مواد را در قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم. مدت پخت بستگی به فر دارد. ولی به طور متوسط بین 30 تا 45 دقیقه زمان برای پخت لازم است.

 ♠ حتما فر را از 15 تا 30 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود.
♠ با یک خلال دندان یا چنگال در کیک فرو می کنیم، اگر ذرات کیک به آن نچسبید کیک آماده است.
♠ اگر می خواهید روی کیک طلایی شود 2-3 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

 >>>میتوانید به خمیر این کیک پودر کاکائو یا نسکافه، کشمش و ... بیفزایید.

  •  
    پودر کاکائو را الک کرده و با آردی که داشتیم مخلوط می کنیم و می افزاییم.
  •  
    پودر نسکافه را (به میزان دلخواه) همزمان با ماست بیفزایید.
/ 0 نظر / 33 بازدید