میگو پلو

مقدار مواد اولیه برای 5/2 پیمانه پلوپز برنج همین قدری هست که در تصویر میبینید

میگو ,سیر سبز و تازه , پیاز , گشنیز , شنبلیله و زعفران دم کرده

ادویه : زردچوبه , نمک , فلفل سیاه و فلفل قرمز , ادویه پلویی , پاپریکا , گرد لیمو و کمی دارچین

من معمولا سیر و با غذا ساز ریز میکنم و تو فریزر میذرم برای غذا تا هر وقت بخوام داشته باشم , میبینید که یخ زده است نیشخند

شنبلیله به نسبت یک به سه با گشنیز یعنی گشنیز سه برابر شنبلیله ( اگه نداشتین چندان مهم نیست )

خب میگو رو پاک میکنیم یعنی علاوه بر سر و ته میگو که میگیریم اصطلاحا رگشو هم میگیریم

بعد میریم سراغ اماده کردن مواد و همزمان برنج و هم ابکش میکنیم

اول پیاز و خلالی میکنیم و در تابه تفت میدیم تا کمی رنگش طلایی شه بعد سیر و اضافه میکنیم و باهم تفت میدیم و بعد سبزی هارو اضافه میکنیم

در آخر میگو اگه درشت بود از وسط نصف میکنیم و به همراه ادویه ها اضافه میکنیم توجه کنید اخرین چیزی که به تابه اضافه میشه میگو هست و همه مواد و باهم مخلوط میکنیم در حدی که ادویه ها با بقیه مواد خوب مخلوط شه ,شعله رو خاموش میکنیم چون اگه میگو زیاد تفت بخوره سفت میشه و اصلا جالب نیست پس فقط یه تفت کوچیک در حد مخلوط شدن

حالا دیگه میتونیم کف قابلمه نون یا هرچیز دیگه ای برای ته دیگ بذاریم و برنج ابکش شد رو با مواد و زعفران لابلا بریزیم و دم کنیم

من ته دیگ فوری و ترجیح دادم برای اینکار دوسه قاشق ارد و با مقداری نمک و اب و زعفران مخلوط میکنیم

و در قابلمه روغن میریزیم وقتی داغ شد مواد ته دیگ و میریزیم وقتی کمی خودشو گرفت برنج و روش میریزیم و دم میکنیم ( من کمی هم گشنیز بهش اضافه کردم که خوشمزه تر شه )

و اینم ته دیگ خوشمزه ما

/ 3 نظر / 62 بازدید
محمد

مرسی ریتا از این دستور غذاهایی که دادی . من میگو پلو خیلی دوست دارم ولی سالهاست که نخوردم آخرین بار لیلا خانم برام میگولو درست کرد و آورد ولی الان سالهاست که لیلا از پیشم رفته ...

صوفیا

ریتا جون نفسم اینو هم یادم میدی ک چطور ته دیگم اینطوری قالبی بیرون بیاد؟ اخه ته دیگ هایی ک میدرستم تکه تکه میشه من اینمدلی میدوستم.بهم یاد میدی خواهر؟

صوفیا

راستی اون ترشی ک کنار غذاتون هست رو خودت درستیدی بانو؟ لطفا دستور تهیه اونم بذار عزیز دلم خیلی هنرمندی