ماهی تنوری شکم پر با آلو

مواد شکم ماهی :

گردو / الو سیاه شیرین / الو قرمز ترش/ برگه زردالو/ پیاز داغ/ رب آلوچه / نمک و فلفل سیاه و پودر سیر ..به این مواد دو قاشق روغن زیتون اضافه میکنیم



ماهی سفید و به زردچوبه و پودر سیر و ادویه ماهی و مقداری روغن و لیمو ترش اغشته میکنیم و با چاقو چند برش اریب میزنیم



ظرف فر و چرب میکنیم و شکم ماهی و پر میکنیم و داخل ظرف میذاریم به همراه هویج



روش فویل میکشیم و با چنگال روی فویل چند سوراخ ایجاد میکنیم و در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت

/ 1 نظر / 94 بازدید
سنا

سلام بانو خسته نباشی ما شمالیا اینو با مرغ درست میکنیم البته اصلش مازندرانیه ک همه مواد رو تو شکم اردک میریزن کلیم پیاز داغ اضافش میکنیم و سیر و رب الو هم نداره که همنشینش فسنجونه من که عاشقشم یه غذای خیییلیی عیونیه بعضی وقتام مرغ رو قطه ریز یا ریش ریش میکنیم و قاطیش میکنیم خسته نباشی[گل][قلب]