تارت رز سیب

مواد لازم :

آرد : 1 پیمانه

سیب قرمز: 1 عدد

شکر : 2 ق

عسل : 1 ق

آب : 3 ق

کره : 50 گرم

اول سیب و از وسط نصف میکنیم و هسته را خارج میکنیم و با چاقو روی تخته اسلایس میکنیم

سیب های اسلایس شده رو داخل قابلمه میریزیم و شکر و عسل و آب و بهش اضافه میکنیم

روی حرارت ملایم میذاریم و به مدت 3 تا 5 دقیقه میپزیم

بعد از تایم پخت سیب هارو از شربت جدا میکنیم

در یک ظرف کره نرم شده رو میریزیم و به آن 3 قاشق از شربت و به همراه ارد الک شده اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم

زیاد نیاز به ورز دادن نداره و یک خمیر نرم داریم

بعد خمیر و با کمک وردنه روی تخته باز میکینم و با چاقو به صورت نواری برش میزنیم (پهنای یک سانت هر نوار و طول 8 تا 10 سانت )

حالا روی هر نوار 5 تا 6 از اسلایس های سیب میذاریم

از لبه نوار شروع میکنیم و هر اسلایس و روی نیمه اسلایس قبلی میذاریم و سپس نوار و رول میکنیم

هر گل و تو کاغذ کاپ کیک میذاریم

و در فر از قبل گرم شده دمای 180 درجه به مدت 15 تا 18 دقیقه قرار میدیم

بعد از پخت و خنک شدن روش عسل میزنیم با قلمو و مقداری پودر قند و دارچین میپاشیم

/ 3 نظر / 4215 بازدید
میترا

سلام عزیزم چقد خوشگل شده. عالیییییییییییییییییی

هستی

عالیییییییییییییی

سها

سلام ببخشید اسلایس یعنی چطوری؟[متفکر]