ماهی تنوری شکم پر

من همیشه ماهی سفید و شکم پر میکنم

اگه از قبل ماهی و با سیر و پیاز و زعفرون و رب انار ..و نمک وفلفل مزه دار کنید بهتره اگر هم که ماهی تازه باشه که نیاز به مزه دار کردن نیست

فقط بهش نمک و ادویه ماهی بزنید و شکمش و پر کنید و تو ظرف فر که از قبل چرب شده بذارید و روش هم کمی روغن بدین

من مواد شکم ماهی و چشمی اندازه میکنم یعنی بستگی به اندازه ماهی داره

سیر خام یکی دو حبه با پیاز داغ و رب الوچه , نمک و فلفل قرمز و سیاه , ادویه ماهی

گردو درشت خرد شده و اگه سبزی معطر شمال داشته باشم مقداری

این مواد و وسط شکم ماهی میذاریم و دورچینش هم سیب زمینی و هویج و پیاز حلقه ای

روش فویل میکشیم و به مدت یک ساعت دمای 180 درجه سانتیگراد با فویل

و نیم ساعت هم بدون فویل که روش گریل شه

/ 1 نظر / 26 بازدید