تیرامیسو

مواد لازم :

خامه ی فرم گرفته 250 گرم

پنیر ماسکارپونه 1 بسته ی 200 گرمی

شیر ( یا آب ) 1 لیوان

نسکافه 3 قاشق غذاخوری

لیدی فینگر 24 عدد ( یک بسته ی کوچک )


طرز تهیه :

اول شیر رو داغ میکنیم ، بعد 3 قاشق غذاخوری نسکافه رو توش حل میکنیم و میذاریم کنار .

اگه خامه ی فرم گرفته نداشتین ، یک عدد خامه ی صبحانه رو با کمی وانیل و 2 قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط میکنیم و میذاریم یکساعت تو فریز بمونه که خودشو بگیره ، تو این فاصله چند بار هم میزنیم تا یخ نزنه . بعد با همزن برقی اونقدر میزنیم تا فرم بگیره ...

ماسکار پونه رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه و بعد خامه ی فرم گرفته و 3 قاشق غذاخوری از نسکافه ای که تو شیر حل کردیم رو بهش اضافه میکنیم .

حالا این کرم رو میذاریم کنار دستمون و میریم سراغ لیدی فینگر ...

کف ظرف مورد نظرمون ، یه ردیف لیدی فینگر میچینیم و با قلمو از شیر نسکافه ( یا آب و نسکافه )روش میکشیم تا مرطوب بشه . زیرش خشک باشه بهتره ، موقع برش زدن و انتقال به ظرف دیگه راحت تره و به ظرف نمیچسبه ....

نیمی از کرم رو روشون میریزیم .

 

بقیه ی لیدی فینگر ها رو سریع تو شیر نسکافه زده و روی کرم میچینیم . بیسکویت ها رو اگه زیادی تو شیر نسکافه نگهداریم ، آش و لاش میشه ....

 

مابقی کرم رو روی لیدی فینگر ریخته و روی ظرف رو با سلفون میپوشونیم .

بهتره که 24 ساعت تو یخچال بمونه تا حسابی خودشو بگیره و جا بیفته و خوشمزه بشه ..

بعد از زمان معین ، از یخچال درآورده و روش ، پودر کاکائو الک میکنیم ... برش زده و میل میکنیم .

منبع : وبلاگ مینویسم برای تنها دخترم تینا

با تشکر

/ 0 نظر / 69 بازدید