بورک گوشت و قارچ

گوشت چرخکرده : 200 گرم

قارچ : یک بسته کوچک

جعفری و گشنیز ساطوری شده : با هم یک پیمانه

کره : 25 گرم

پیاز داغ : 2 ق غ

تخم مرغ ابپز : 2 عدد

تخم مرغ خام : 1 عدد

شیر : 2 ق غ

خمیر یوفکا

زردچوبه نمک و فلفل و پودر سیر و اویشن

گوشت و با پیاز داغ تفت میدیم

قارچ ورقه شده رو با چند قطره ابلیمو و کره اضافه میکنیم و تفت میدیم به همراه ادویه ها

تخم مرغ های ابپز و به صورت رنده شده اضافه میکنیم


و در نهایت سبزی و یه تفت کوچیک

موادمون آماده است

سفیده تخم مرغ و میزنیم تا باز بشه و شیر و اضافه میکنیم به همراه یک قاشق روغن

یک ورق خمیر یوفکابر میداریم و با برس از مایه سفیده روش میکشیم و بعد یک قاشق پر از مواد میذاریم و رول میکنیم ( دوسر خمیر و باید بسته باشه)

سینی یا ظرف مخصوص فر و چرب میکنیم و رول هارو توش میچینیم

زرده تخم مرغ و با برس روی رول ها میکشیم و کنجدمیزنیم در فر 180 درجه که از فبل گرم شده میذاریم تا روش طلایی و برشته بشه

با سس فلفل عالیه

/ 2 نظر / 26 بازدید
reza

سلام بنظرم سایتتون خیلی قشنگه www.armin3d.com

سحر

عالي بود ممنون