دسر انبه

مواد لازم :

انبه : 2 عدد

پودر ژلاتین : 5/1 ق غ

شیر : 2 لیوان سر خالی

شکر : به میزان شیرینی انبه بستگی داره

روی پودر ژلاتین شیر سرد میریزم و وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد رو بخار کتری میذاریم تا ژلاتین حل شه

انبه رو پوست میگیریم و در غذا ساز میریزیم تا پوره بشه

بعد به همراه شکر به شیر اضافه میکنیم ( شیرینیشو خودتون تست کنید و شکر اضافه کنید )

به همین راحتی ...در قالب میریزیم و در یخچال میذاریم تا ببنده

یه دسر راحت و شیک

اون قسمت وسط دسر که پر رنگ تره بهش زعفرون اضافه کردم برای قسمت کوچیک اشکال نداره ولی به کل دسر زعفرون نزنید که طعمش غالب میشه

اگه خواستین پر رنگ تر باشه رنگ خوراکی اضافه کنید که من پیشنهاد نمیدم

 

/ 1 نظر / 73 بازدید
محمدرضا

چه هنرمند و با سلیقه [دست]