مسقطی

الان دستورشو براتون میذارم امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید قلب

نشاسته : 150 گرم

آب :4 پیمانه و نیم

گلاب : نصف پیمانه

شکر : 300 گرم

کره : 100 گرم

زعفران دم کرده به میزان لازم

هل ساییده : 1 ق مرباخوری

روی نشاسته آب میریزیم و چند بار آبشو عوض میکنیم تا مسقطی شفاف تری داشته باشیم

بعد با 4 پیمانه و نیم میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم

وقتی یکم خودشو گرفت شکر ,گلاب,کره آب نکرده , هل و زعفران و اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت برسه

یه سینی و کمی چرب میکنیم و مسقطی و میریزیم و اجازه میدیم تا حسابی خنک بشه و بعد برش میزنیم و برای تزیین میتونم از پودر پسته ,گردو , نارگیل و...هرچیز دیگه دم دستمون استفاده کنیم و تو دیس میچینیم

این مقدار مواد اولیه دقیقا مسقطی به اندازه ای که تو عکس هست میشه

البته یکم بیشتر چون بعضی قسمتاش رفته برای تست چشمک

/ 2 نظر / 33 بازدید
هدا دوست زهرا...

سلام راستی من اون روز یادم رفت بهتون بگم که خـــــــــیلی خوشمزه بود [قلب]

سعید

سلام. ببخشید خانمم یه سوال داشت درباره طرز درست کردن مسقطی و اون این که: شما گفتین برای شفاف شدن مسقطی چند بار آب نشاسته را عوض کنید. می‌خواستم بدونم چطوری؟!