کیک عسل با رویه کرم پنیری و انگور

مواد لازم:

آرد 1.5 پیمانه + 2 قاشق

تخم مرغ 2 عدد

کره 3/1 پیمانه

عسل 215 گرم یا 2/1 پیمانه

شکر 2/1 پیمانه

شیر 3/1 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

هل و وانیل دلبخواه

 

فر روی 160 درجه گرم میشه

آرد و بیکینگ پودر و هل رو 3 بار الک میکنیم

اول کره و شکر و عسل

رو خوب میزنیم تا کرمی بشه، بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و بعد هر کدوم 2 دقیقه میزنیم، وانیل رو هم بینش اضافه میکنیم

نصف آرد رو میریزیم و یکدست که شد شیر رو اضافه میکنیم و ماقی آرد رو میریزیم

به مدت 45 دقیقه ولی بستگی به فر داره

منبع : سایت شف ارتیست با کمی تغییر

خب اول ازهمه بگم که من این رویه پنیری و از دستور خاصی درست نکردم ولی برای شما یه دستور میذارم

اغلب این دستورهای کرم پنیری پنیر ماسکارپونه هست درواقع پنیر خامه ای بدون نمک ولی ولی ترجیحا با انگور یکم پنیر شوری داشته باشه باب میل تره پس ترجیحا پنیر خامه ای معمولی استفاده کنید ولی بازهم سلیقه ایه

پنیر ماسکارپونه :300 گرم

خامه فرم گرفته:200 گرم

پودر قند یا شکر:به مقداری که شیرینیشو میپسندید

وانیل:1/4 قاشق چایخوری

وقتی کیک خنک شد با قاشق روش کرم پنیری میریزیم و انگور دون شده

نوش جان

 

/ 1 نظر / 63 بازدید
هستی

چه خوشمل تزیین کردی