سیب زمینی اکاردئونی

سیب زمینی و میشوریم و پوست میگیریم

روی تخته کار زیر سیب زمینی دو عدد سیخ چوبی کلفت میذاریم و با چاقو تیز سیب زمینی و ورقه ورقه میکنیم این کار برای اینه که چاقو تا ته سیب زمینی نره و ورقه ها جدا نشن

هر چی ورقه ها نازک تر باشه بهتره

بعد یه ظرف پیرکس یا هر ظرفی که بشه تو فر گذاشت فرقی نمیکنه کمی چرب میکنیم و سیب زمینی هارو توش میذاریم و بهش نمک و اویشن میزنیم و لابه لاش ورقه های سیر میذاریم و اخر سر هم مقداری کره اب میکنیم و روش میدیم

و تو فر میذاریم حرارت 180 درجه سانتیگراد تا زمانی که روش برشته بشه

/ 1 نظر / 35 بازدید
انیتا راد

سلام. من درست کردم ولی سیب زمینیش خشک شد و نپخت نمیدونم مشکل کارم چی بود! لطفا طبقه فر رو بگید.نباید روی سیب زمینی فویل بکشیم ک خشک نشه؟