کرپ سیب و دارچین

شیر:1 پیمانه

آرد:1 پیمانه

تخم مرغ :1عدد

نمک یه پنس

سیب :2عدد

دارچین:2 ق چ

کره:250 گرم

شکر:4/1 پیمانه

سیب هارا رنده کنید و با کره و دارچین تفت بدید تا مخلوط قهوه ای رنگ داشته باشید و شکر و اضافه کنید

آرد و الک کنید و به مخلوط شیر و تخم مرغ زده شده اضافه کنید

یک ماهیتابه کوچک را گرم کنید و از مایه خمیر یک پیمانه بریزد به طوری که یک پنکیک یا کرپ نازک داشته باشید هرچقد نازکتر باشه لذیذ تره

وقتی یک طرف کرپ سرخ شد آن را برگردانید و در همان حین که طرف دیگه سرخ میشه از مخلوط سیب رویش پخش کنید بعد از وسط تا و دوباره تا کنید مانند شکل

نوش جان

/ 0 نظر / 33 بازدید