رولت خرما

خرما : 2 بسته که حدود دو کیلو میشه

آرد گندم : 5/2 پیمانه

حلوا نیمه آماده غنچه: نصف پیمانه

کره : 100 گرم

دارچین : 1 ق غ

پودر زنجبیل : 1 ق مرباخوری

روغن : به مقدار لازم

گردو و پودر نارگیل : به مقدار لازم

خرما رو خیلی با حوصله پوست بگیرید و هسته هاشونو در بیارید

بعد اگه حوصله چرخ گوشت ندارید با گوشتکوب برقی بزنید خیلی راحت

بعد با 50 گرم کره مخلوط کنید و به همراه دارچین و زنجبیل در تابه یکم حرارت بدین تا گرم شه

ارد معمولی و یکم تفت بدین تا خامی ارد گرفته بشه ولی رنگش عوض نشه و باقی کره رو اضافه کنید به همراه حلوا نیمه آماده غنچه چون هم معطره و هم خودش یکم شیرینی داره بعد روغنش و اندازه کنید , نباید سفت باشه چون کار باهاش سخت میشه

کاغذ پوستی و یکم چرب کنید و از خرما روش پهن کنید به قطر نیم سانت و بعد از مخلوط ارد روش پهن کنید به همرا مغز گردو

ده دقیقه بذارید یخچال بعد بردارید و رول کنید و در پودر نارگیل بغلطونید و حداقل 4 یا 5 ساعت بذارید یخچال بعد با یک چاقوی چرب برش بزنید

با این مقدار مواد دوتا رول برامون درمیاد شما میتونید مواد اولیه رو نصف کنید

/ 0 نظر / 27 بازدید