چلو گوشت مخصوص

میتونید از ماهیچه هم استفاده کنید که اونم واقعا لذیذه

خب حالا بریم سر دستور غذا

من مقدار مواد اولیه رو نمیگم و فقط طرز پختش و براتون میذارم چون مواد اولیه خاصی نداره

گوشت و پیاز و زعفران که مقدار گوشت به خوتون بستگی داره و پیاز هم هر چی بیشتر بهترخوشمزه چون وقتی پیاز کاراملی بشه حجمش کم میشه اونوقت سرش دعوا میشه زبان

در قابلمه روغن میریزیم ,پیاز هارا درشت خرد میکنیم و همراه گوشت یه تفت میدیم

بعد از اینکه تفت خورد آب سرد بهش اضافه میکنیم به همراه زعفران دم کرده یادتون باشه هیچ ادویه دیگه ای اضافه نکنید طعم این غذا فقط باید زعفران باشه و نمک هم بعد از پخت گوشت باید اضافه بشه

دیگه اجازه میدیم گوشت خوب پخته بشه بعد از پختش اگه آب اضافه داشت برمیداریم در حدی که اندازه یه استکان آب داشته باشه و گوشت های پخته رو خارج میکنیم و به آبش باز هم پیاز خام اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا پیاز ها هم پخته و آبش کشیده و سرخ شوند

بعد که پیاز سرخ شد گوشت و اضافه میکنیم تا گوشت هم در کنارش سرخ بشه و دیگه آماده است....نوش جان.....

/ 15 نظر / 354 بازدید
نمایش نظرات قبلی
باران

پس عکساش کو؟؟؟؟؟؟؟؟

هستی

آب سرد طعم غذا رو بد میکنه.بهتره آب جوش باشه.که خیلی هم خوشمزه تر میشه.پیاز هم هر چه ریزتر باشه.بهتره.رنده ریز که عالی میکنه طعم غذا رو.آب گوشت هم بهتره خوداش کم بشه.نه اینکه ما برداریم.جا میافته.آخرش هم دیگه نیاز نیست پیاز دوباره اضافه کنید تا له بشه.چون قبلا از رنده ریز استفاده کردید....

رضوان

ممنون از زحمتی که کشیدین لطفا غذاهای دیگه هم دستورشو بدین مثل کلم پلو

زهرا

من درست کردم خیلی عالی شد... همیشه دنبالم این عطر می گشتم که یافتمششششش فقط یه سوال نمک رو اخره اخر اضافه می کنید؟ اونوقت به خورد گوشت نرفته اشکال نداره؟ آخه من تو زود پز می پزم معمولا اخره آخر نمک بزنم؟ راستی یکم فلفل دلمه هم بزنیم عطر خاص نمیده؟ من راستش می خواستم بزنم گفتم بذار عین دستور درست کنم بازم ممنون

ساجده

امیدوارم ک خوب بشه البته من باگوشت گوسفندی میدرستم ولی فک کنم باگوشت گاو بهترشه

نسیم

ممنون از اموزش عالیتون یه سوال چقدر طول میکشه گوشت کاملا پخته بشه؟ نمیخوام تو زودپز درست کنم

ریحانه

دستورپختتون خیلی خوب بود.

مامان آقا مهدی یار

سلام من اکثرا ا به خاطر همسرم ربی درست میکردم که خودم اصلا دوست نداشتم. تا دیروز که این رو دیدم. عالی شد.البته من پیاز رو خلال ریز کردم اخه از اینکه پیاز پخته بیاد زیر دندونم بدم میاد. از ابش هم برداشتم برا ى همسر محترم تا با رب و ادویه قاطی کنم. پیاز,اخر کار رو هم تنبلی کردم نریختم. واقعا مزه پیازش عالی بود کاملا هم له شده بود مرسی.

مامان آقا مهدی یار

اینم لینک عکس اش http://s6.picofile.com/file/8198846834/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B7%DB%B0%DB%B9_%DB%B0%DB%B2%DB%B5%DB%B7%DB%B0%DB%B9.jpg

الف

با سلام ممنون از زحماتتون چند وقتیه خانمم رفته خونه مامانش و من از بس غذای حاضری خوردم حالم بد شد تا تصمیم گرفتم برای اولین بار تو زندگیم یه غذای درست حسابی درست کنم چنتا سایت سر زدم زیاد حالیم نشد یا موادشو خونه نداشتم و یا هم نمیدونستم کجای خونه هست تا به وبلاگ شما رسیدم طرز پخت چلوگوشت یاد گرفتم و انجامش دادم اصلا باورم نمیشد بو و وطعم غذا اینقدر خوب بشه البته بهم نخدید[وحشتناک]چون برنج بلد نبودم بدون برنج درست کردم و یه پرس برنج از بیرون سفارش دادم ولی عجب غذای شد ایشالله برنج پختن هم یاد بگیرم دیگه خیلی عالی میشه ممنون از زحماتتون و وقتی که گذاشتین [نیشخند]