کوکو بادمجان

بادمجان : 3 عدد قلمی

سیب زمینی : 2 عدد

سیر : دوحبه

جعفری : 2 ق س

تخم مرغ : 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه

بادمجان ها رو کبابی میکنیم و بعد در اب سرد میذاریم تا پوستش راحت جدا شه

بعد له میکنیم و با سیب زمینی رنده شده و بقیه مواد مخلوط میکنیم

 روغن داغ میکنیم و با قاشق یا قیف میریزیم تو روغن (من از قیف استفاده کردم)

نوش جان ....خیلی خوشمزه اس مخصوصا برای دوستداران بادمجان

/ 5 نظر / 33 بازدید
میلاد

[گل][خوشمزه][خوشمزه][خوشمزه]

دختر پاییز

من هیچ وقت با جعفری امتحانش نکرده بودم. حتما خوشمزه می شه. ممنون[قلب][گل]

سنا

سلام چ خوشمزس بابت دستورای اشپزی گیلانیم پچشم رو چشم چیز خاصیم اگه مد نظرتونه بهم بگین

غزل

سلام بانوی خوش ذوق من دیشب افطار درست کردم ولی هر کار کردم نتونستم توی ماهیتابه سرخ کنم تمام مواد وا می رفت و اصلا امکان شکل گرفتن یک کتلت را نداشت تمام مقدار مواد مثل شما بود از قیف هم استفاده کردم ولی جواب نداد

سحر

عالي بود خصوصا واسه من كه عاشق بادمجون هستم ممنون