کشک بادمجان لقمه ای

الان طرز تهیه نان های خوشگل و براتون میذارم ایشالله در یک فرصت مناسب اموزش خود کشک بادمجان و هم میذارم

ولی برای تهیه خمیر

مواد لازم :

آرد سفید ....................... 3 لیوان 

شیرخشک ......................3 ق غذاخوری

خمیر مایه خشک و فوری ...................... 1 ق غ

بیکینگ پودر ............................ 1 ق مرباخوری

شکر ............................ 1.5 ق چایخوری

نمک ............................نصف ق چ 

روغن زیتون .................. 3-4 ق غ

 

آب ............................. به میزان لازم ( حدود 1 و 1/4 لیوان )

شیرخشک رو با خمیر مایه خشک و فوری و بیکینگ پودرمخلوط می کنیم

شکر رو اضافه می کنیم

 

و نمک رو هم همینطور

 

نصف آرد را اضافه کرده

 

و میزان آب ذکر شده رو هم اضافه می کنیم

 

بعد از اینکه مخلوط کردیم نصف دیگر آرد رو به تدریج اضافه می کنیم

 

و در نهایت روغن زیتون رو اضافه می کنیم

 

خمیر رو جمع می کنیم و روی اون رو می پوشونیم و در محیط آشپزخانه قرار می دیم تا بعد از یکساعت تا خمیر به عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه

 

خمیر رو روی سطح کار باز می کنیم و قالب گل می زنیم

 

داخل قالبهای مافین می گذاریم توی قالبهای تارت هم میشه

گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوریکه گلبرگهای گل رو به بالا بماندو در فر 170 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید. در ضمن داخل خمیر رو هم باید با چنگال سوراخ کنید تا بعد از پختن نانها نان پف نکنه و بالا نیاد

این دستورو از وبلاگ دوست خوبم برداشتم وچون خودش خیلی با سلیقه عکس همه مراحل و گذاشته من دیگه از مراحل کار عکس نگرفتم و البته من خیلی با عجله درست کردم و اصلا به خوبی نون های دوستم نشد ناراحتولی خب بار اولم بود چشمک

راستی من به جای شیرخشک از ماست استفاده کردم

حالا خودتون به لینک منبع سر بزنید و لذت ببرید

منبع : وبلاگ آشپزیهای مامانم

http://motherschef.niniweblog.com/post442.php

 

/ 3 نظر / 147 بازدید
آشپزخونه مورچه داره

خیلی خوشگلن اما آدم کشک و بادمجون رو میخواد یه کاسه بذاره جلوش بخوره [نیشخند] من حلوای هویج رو از وب شما یاد گرفتم خیلی خوشمزه شد دستتون درد نکنه بابت دستور... امروز دستورش رو توی وبم گذاشتم

ساناز

به به دستتون درد نکنه بسیار شیک و خوشگلن

زهرا

پس خود کشک بادنجان چی شد؟؟؟؟