سوپ قارچ

مواد لازم :

 

پیاز متوسط :دوعدد

سیر سه حبه

قارچ :250 گرم

آب مرغ 6 لیوان

شیر :سه لیوان

آرد چهار قاشق غذاخوری

فلفل سفید :یک ونیم قاشق چایخوری

فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری

جعفری تازه :یک قاشق غذا خوری ویا خشک :نصف قاشق غذاخوری

زعفران :یک چهارم قاشق چایخوری

روغن :دو قاشق غذاخوری

کره :40 گرم (اگه آب مرغ خیلی چرب هست می تونید آنرا کم کنید )

نمک :به میزان لازم .

 

طرز تهیه :

ابتدا چند قطعه استخوان مرغ (مثل سینه و گردن وبال )را می گذاریم با حدود دولیتر آب ویک حبه سیر وبرگ بو بجوشه .که حدودا سه ربع کافیه .بهتره در دیگ بسته باشه ودر آخر حدود 6لیوان آب باقیمانده باشه .

پیاز ها را ریز خرد می کنیم ودر مخلوط کره وروغن خوب تفت می دهیم تا کاملا طلایی بشه وسپس سیر بسیار ریز شده را هم به آن اضافه می کنیم ومجددا مدت کوتاهی تفت می دهیم .

قارچ را به صورت حبه قندی خرد می کنیم وبه مخلوط بالا اضافه می کنیم ومجددا تفت می دهیم تا اب قارچ تمام بشه .در اخر دونوع فلفل وکمی نمک هم به آن اضافه می کنیم

آب مرغ را صاف می کنیم ووقتی روی حرارت به جوش آمد مخلوط قارچ وسیر وپیاز را به آن می افزاییم وصبر می کنیم حدود 7-8 دقیقه قارچ پخته بشه .

آرد را در شیر سرد حل می کنیم وبه قابلمه اضافه می کنیم وصبر می کنیم تا سوپ لعاب دار بشه .

در آخر نمک را اندازه می کنیم و جعفری هم به سوپ اضافه می کنیم وبعد از دوتا سه دقیقه از روی حرارت برمی داریم .

نکته : من کمی تغییات در دستور اصلی دادم

سوپ و بدون زعفران درست کردم چون رنگ زرد و دوست نداشتم و در آخر به سوپ خامه هم اضافه کردم

جعفری فقط روش ریختم و فلفل بیشتری زدم و یه سوپ تقریبا تند داشتم که طعم فوق العاده ای داشت واقعا

لینک منبع : http://ashpazi.blogfa.com/post-29.aspx

/ 0 نظر / 45 بازدید