توپک ژامبون

مواد لازم

سیب زمینی 2 عدد متوسط

ورق ژامبون 5 عدد

تخم مرغ 2 عدد

پودر سوخاری و نمک و فلفل به مقدار لازم

سیب زمینی هارو آبپز میکنیم و پوست اونارو میگیریم

ژامبون هارو نگینی خرو میکنیم و با سیب زمینی و یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط میکنیم

یک تخم مرغ دیگه رو با چنگال میزنیم و یه مقدار به انازه دو قاشق شیر یا اگه نداشتین اب اضافه میکنیم تا رقیق بشه

از مواد برداشته و گرد میکنیم و ابتدا در پودر سوخاری بعد تخم مرغ و دوبار پودر سوخاری میغلتونیم و در روغن داغ سرخ میکنیم

/ 0 نظر / 32 بازدید