شیرینی اسکار

مواد لازم :

کره 100 گرم

پودر قند 50 گرم

هل ساییده نصف ق م

وانیل نصف ق م

آرد 175 - 150 گرم (هر پیمانه آرد برابر با 125 گرم می باشد )

گردوی ریز نگینی شده : 150 گرم

زرده تخم مرغ 1 عدد

سفیده تخم مرغ 1 عدد

 

طرز تهیه :

* کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن می زنیم .

 

* وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه

 

* بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .

 

* بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت .

 

 

* از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم .

 

* دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم.

نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .

* نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند .

 

*بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم .

 

 

* می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .

 

 

* حدودا 35 - 40 دقیقه و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط .

 

* از فر درآورده و در حالت ولرم 1 ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .

* نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .

 

* نکته : لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .

* برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .

* با این مقدار مواد 50 عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .

منبع : بهار سایت

/ 1 نظر / 69 بازدید
سیندرلا

این شیرینی ها هم میشه توی اون توستر درست کرد؟؟؟