جوجه چینی

من یه دستور من درآوردی دارم که برگرفته از چندین دستور جوجه چینی هست و خیلی طعم و پف خوبی داره البته بدون استفاده از جوش شیرین که تو رستورانها استفاده میکنند
با این دستوری که براتون میذارم جوجه چینی و خودتون تو خونه درست کنید و ازش لذت ببرید راستی جوجه چینی من تو مسابقه آشپزی اول شد

تخم مرغ 1 عدد

مائ شعیر یک دوم پیمانه

شیر یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر یک دوم قاشق چ

روغن زیتون یک تا دوقاشق غ

زعفران و نمک وفلفل به مقدار لازم

آرد



زرده تخم مرغ و با مواد دیگه مخلوط کرده و. کم کم آرد و اضافه میکنیم تا به غلظت ماست برسه

سفیده رو جدا انقدر میزنیم با همزن تا سفت و سفید بشه و از ظرف نریزه

بعد آروم به بقیه مواد اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا یکدست بشه

وقتی فیله مرغ و تو روغن میذاریم روغن باید داغ داغ باشه

بعد حرارت و کم میکنیم تا مغز پخت شن
(بهتره هر فیله مرغ دو یا سه قسمت شه تا نازک تر باشه)

/ 2 نظر / 22 بازدید
اتنا

مامان منم همینجوری درست میکنه ابجی من دوم راهنمایی که بودمامانم براش درست کرد برد مدرسه اول شد[خوشمزه][زبان][زبان] خوشحال میشم دوست باشیم[قلب][ماچ][لبخند]

سارا

سلام من با اجازتون لینکتون کردم توی وبلاگم...راستی اون سس وسط عکس چیه؟