کیک سیب و دارچین

مواد لازم:

آرد: 2 پیمانه

شکر: 1 پیمانه

ماست: 1 پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

کره: 50 گرم

تخم مرغ: 3 تا

بیکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

سیب سفت: 2، 3 تا

طرز پخت:

همه مواد رو به دمای محیط می رسونیم و میذاریم جلومون..کره رو آب کردم، آرد رو سه بار الک کردم و با بیکینگ پودر مخلوط کردم (یا اول مخلوط کنین و بعد الک کنین)..فر رو روی 180 درجه روشن کردم..قالب رو گریسکاری می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم..اگه قالبتون سیلیکونی بود نیاز به هیچ کاری نیست...قالب مستطیل 20*30 مناسبه..قالب گرد من 24 سانت بود

روغن و شکر و کره آب شده رو یه دور با همزن زدم تا کمی روشن بشه

تخم مرغها رو یکی یکی توش شکوندم

 

 

یکی که جذب شد بعدی رو ریختم و هربار خوب با همزن زدم..این عکس بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغه که وانیل هم ریختم

ماست رو هم ریختم و هم زدم...تو این مرحله به همسری امر می کنیم که تندی دو تا سیب سفت بشور و پوست بگیر و اسلایس کن!! ورقه های سیب نباید خیلی نازک و خیلی کلفت باشه ها..مهمه !

 

بعد هم آرد رو کم کم به مواد اضافه کردم و با دور کند همزن مخلوط کردم مواد رو

 

می تونین با قاشق هم بزنین...مایه کیک رو ریختم توی قالب

 

 

سیب ها رو با رعایت یه نکته روش می چینیم: سیب ها باید به هم تکیه بدن...یعنی دومی رو کمی روی اولی و الی آخر... طبق عکس...روی سیب ها دارچین ریختم...بسته به ذایقه تون کم و زیاد کنین....من تو این عکس دارچین و کمی شکر سفید ریختم روی سیب ها

 

 

میره توی فر..به مدت 40 تا 45 دقیقه..ولی حتما چک کنین

 

وقتی تستر تمیز از توی کیک در اومد...من حرارت بالا رو روشن کردم تا روی کیکم طلایی بشه
 
منبع : وبلاگ هانی شف
/ 0 نظر / 122 بازدید